Belang Intermediair is een partner die met je meedenkt en samenwerkt aan je klim naar jouw persoonlijk succes. Jouw succes is ons einddoel!

Ben je klaar om een nieuwe weg in te slaan en zo ook je droombaan te vinden? Of weet je al waar je heen wilt, maar kun je hierbij een partner gebruiken die jou ondersteunt? Om jouw droombaan te vinden ontwikkelen wij samen met jou een persoonlijk plan. Want er is er maar een zoals jij. We nemen tijd om alles met je uit te zoeken: wat wil je bereiken en welke stappen moet je hiervoor zetten? Op verschillende manieren stomen we jou klaar voor de arbeidsmarkt en bedenken we samen manieren waarop je jezelf en al je pluspunten kan ontdekken. Samen brengen we jouw ambities in kaart en werken we aan een resultaat dat je altijd al voor ogen had. Met Belang Intermediair sta je er niet langer alleen voor. We vormen een partnerschap voor je route naar jouw persoonlijke successen.

Wat Bieden Wij

Wij lossen niet al je problemen op, maar we zijn wel een partner die met je meedenkt over je behoeften, mogelijkheden en je klim naar je persoonlijke succes.

Persoonlijk, deskundig en proactief

Om jouw individuele krachten te ontdekken gaan we echte gesprekken aan en komen samen door middel van verschillende stappen tot de essentie van jouw wensen en behoeften. Wij denken altijd in kansen en nemen daarbij al jouw competenties mee. Zowel de competenties die je bezit als die nog verder verrijkt kunnen worden. Zelfs als je na een langere periode weer je loopbaan wilt hervatten zijn er mogelijkheden. Door onze uitgebreide kennis kunnen wij je op allerlei gebieden bijstaan en adviseren. Alles komt uitgebreid in je persoonlijke plan dat je overal voor kunt inzetten en welke richting geeft aan je persoonlijk traject bij ons. Wij coachen je op innovatieve wijze: tijdens onze 1-op-1 sessies, trainingen en door de rest van het sollicitatietraject. 

Waar heb jij ondersteuning bij nodig voor het binnenhalen van je droombaan?

Jouw persoonlijke coach

Iemand die met je meedenkt richting een nieuwe toekomst, wie wilt dat nou niet? Wij bieden een totaalpakket aan van A tot Z. Van werving en selectie, coaching tot outplacement. Je doorloopt bij ons een traject waarbij je naast het persoonlijk plan ook trainingen volgt die je afsluit met een of meer certificaten. Mocht je interesse hebben in omscholing dan denken wij met je mee aan mogelijkheden. Daarnaast begeleiden we jou in regelmatige gesprekken en leren we je theorie bij die je direct kunt inzetten. Wij lopen naast je tot het sollicitatiegesprek. Op deze manier weten we zeker of er een goede match is tussen werkgever en werkzoekende.

Nazorg

De gewenste baan in de pocket? You did it, gefeliciteerd! Onze betrokkenheid stopt gelukkig niet bij het vervullen van de vacature. Wij hebben na je aanstelling nog regelmatig contactmomenten om samen te bespreken hoe het met je gaat en hoe de samenwerking bevalt. Toch meer ondersteuning nodig? Dit bieden we je natuurlijk ook graag. Jou met plezier aan het werk zien gaan is écht waarvoor we het doen. Van jouw job maken wij ons belang met een mooie, duurzame uitkomst.