Persoonlijk, deskundig en proactief

Welkom bij Belang Intermediair. Wij zijn meer dan een doorsnee werving en selectiebureau. Bij ons heeft u te maken met gespecialiseerde consultants en een innovatieve manier van recruitment. Wij bouwen bruggen tussen de meest geschikte kandidaten en uw bedrijf. Altijd met een persoonlijke aanpak en met het oog op een duurzame match. Bij ons bent u dus aan het juiste adres als u op zoek bent naar gemotiveerde werknemers die perfect passen en zich willen blijven ontwikkelen in hun vak. Precies wat u nodig heeft.

Wat Bieden Wij

Een optimaal functionerende kandidaat die een bewuste keus maakt voor uw bedrijf en staat te popelen om met frisse energie bij u aan de slag te gaan.

Een unieke aanpak

Belang biedt een volledig dienstaanbod in het zoeken, selecteren en aanstellen van medewerkers voor openstaande functies binnen uw bedrijf. We onderscheiden ons door niet zomaar vacatures te vervullen maar alleen kandidaten aan uw bedrijf te koppelen die naadloos in uw bedrijfscultuur opgaan. Wij filteren, selecteren en leggen ons portfolio met geschikte kandidaten aan u voor. Onze unieke aanpak kenmerkt zich vooral door het persoonlijk traject dat ze doorlopen. Het persoonlijk plan dat wij ze bieden geeft ook invulling aan de best passende werkzaamheden en best passende werkgever(s). Met als resultaat een gedreven kandidaat met ambitie, skills en competenties, die perfect aansluit op uw vacature en past binnen uw bedrijf.

Klaargestoomde kandidaten

Ons doel is te helpen bij het vinden van de beste kandidaten voor uw vakgebied. Het team van gepassioneerde en gekwalificeerde professionals streeft ernaar om bedrijven zo goed mogelijk te ondersteunen in de zoektocht naar vooral de juiste kandidaat. Onze kandidaten zijn klaar voor een nieuwe uitdaging en zitten vol kennis en frisse energie. Dit door ons innovatieve wervingsproces waarin wij onder andere de competenties van mensen het best tot uiting laten komen. Samen met deze kandidaten hebben we uw bedrijf geselecteerd als perfecte match zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de retentiegraad. Het resultaat van ons proces uit zich in energieke en vastberaden werknemers die staan te popelen om bij u aan de slag te gaan. 

Onze Kernwaarden

We maken afspraken die we ook nakomen. Als iets niet haalbaar is dan hoor je dat van ons en denken we met je mee aan alternatieven. Onze samenwerkingen willen we voor lange termijn. Daarom leggen we een goed fundament voor vertrouwen in ons als partner van zowel de werkgevers als de werkzoekenden.

Het is ons beleid om persoonlijk betrokken te zijn bij al onze partners. Dit omdat wij het beste voor beide partijen proberen te verkrijgen. Wij gaan een stapje verder omdat echte groei en ontwikkeling verder gaat dan alleen skills training en het benoemen van competenties.

We zijn professionals en ervaringsdeskundigen. Hierdoor zijn we ook echt betrokken bij je traject en het beoogd succes. We weten wat er nodig is voor jouw succes, wat er nodig is voor de functie die je wenst en waar we kunnen bijschaven en optimaliseren. Alles aan kennis en kunde stellen we ook ter beschikking voor de beste resultaten.

Wij zijn erg gedreven in ons doen en denken. Deze gedrevenheid zetten we graag in om jou vooruit te helpen en neem je mogelijk ook van ons over wanneer we samenwerken. De tools en functies bieden wij, de rest doe jij.

  • Makkelijk aanspreekbaar
  • Enthousiasme en motivatie
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Maatwerk ook in oplossingen
  • Een echte partnerschap
  • Mens staat centraal
  • Realistische kijk op zaken
  • Geven van optimale aandacht

Onze Filosofie

Wij willen werkgevers en werkzoekende ondersteunen in het aangaan van een passende samenwerking met elkaar. Als resultaat hebben we een werkgever en -nemer die beide écht met elkaar in zee willen. We koppelen niet zomaar iemand aan een openstaande vacature maar gaan op zoek naar de perfecte match. Het bewuste samenbrengen van twee partijen zorgt uiteindelijk voor een duurzamere samenwerking.

Op dit moment is het door de krapte op de arbeidsmarkt moeilijker voor werkgevers om geschikt personeel te vinden. Door deze krapte is het voor werknemers ook lastiger om de juiste werkgever en baan te vinden. Er is namelijk zoveel om uit te kiezen dat men zich makkelijk kan verkijken op wat de beste match is. Wij helpen je te filteren, te trainen waar nodig en te stralen van vertrouwen in jezelf. 

Waar echt de behoefte aan is en wat mist bij traditionelere intermediairs is de persoonlijke coaching die aan het sollicitatieproces voorafgaat. Wij zorgen ervoor dat voor de vacature wordt vervuld de kandidaat met een persoonlijk plan en vol goede energie aan het bedrijf wordt voorgesteld. Want iedereen heeft een individuele kracht die het best naar voren komt tijdens 1-op-1 momenten. Wij helpen je met het toepassen van de theorie op de juiste wijze. Jij moet het loopwerk doen, maar belang loopt vlak naast je tot aan het gesprek en verder.

We geloven dat een ontzorgd mens een optimaal functionerend mens is. Soms zijn er achterliggende oorzaken die maken dat successen zijn uitgebleven of een persoon niet meer in de eigen prestaties en competenties gelooft. Hier kunnen wij je een helpende hand in bieden. 

We gaan echte gesprekken aan om tot een beter begrip komen van jou als persoon. Om achter de kern van jouw wensen en behoeften te komen. We helpen in kaart te brengen wat je persoonlijke plan is en waar je op voort kunt bouwen. 

We lossen niet je problemen op, maar helpen je met nadenken en obstakels zetten wij om in mogelijkheden tijdens een persoonlijk traject. Want des te beter jij je voelt, des te beter de prestaties uiteindelijk zijn.

Wij zoeken kandidaten die toe zijn aan een volgende stap en op zoek zijn naar werk. Deze kandidaten helpen we met optimaliseren en bestaande vaardigheden aan te vullen. De kandidaten stellen wij vervolgens voor bij een werkgever die past bij de persoonlijke wensen. 

Omgekeerd kijken wij uiteraard naar de behoefte van de werkgevers en maken hier ook een passend plan voor. We bieden de werkgevers en -zoekenden apart van elkaar onze services. Als er in ons portfolio een goede aansluiting is tussen wensen en behoeften van beide partijen, wordt deze connectie aangeboden. Het is natuurlijk belangrijk dat de kandidaat perfect opgaat in de bedrijfscultuur, deze selectie wordt zorgvuldig gemaakt zodat beide partijen kunnen rekenen op een duurzame samenwerking.

  • Wij willen werkzoekenden echt helpen groeien en stappen zien maken, zelfs als je een tijdje stil hebt gestaan op de arbeidsmarkt. Diverse webinars en zelfhulpsites zijn fijn ter ondersteuning, maar door echt te verbinden blijft er meestal meer hangen. Zoeken naar een baan kan als een fulltime bezigheid op zich zijn. Met Belang sta je er gelukkig niet alleen voor. Wij helpen je graag vooruit door de kandidaten o.a. te helpen met het toepassen van de theorie uit onze trainingen. 

Bij Belang maken we van jouw belangen ons belang. Een ontzorgd mens is een functionerend mens. Iemand die in zijn kracht staat straalt dit ook uit en kan zichzelf beter presenteren aan zijn toekomstige werkgever. Ons doel is om jou te ondersteunen om in je kracht te staan en daarmee naar een nieuwe baan te leiden. Eenmaal aan het werk zijn we er nog ter ondersteuning waar nodig. De achterliggende factoren waardoor succes bemoeilijkt maken we bespreekbaar en overwinnen we. Door ook daarnaar te kijken bieden we werknemers een traject die voorbij het normale uitzenden gaat.